14 d’octubre 2020

PROGRAMA DE FORMACIÓ DE FAMÍLIES

Hola famílies,

Volem comunicar-vos que es reprenen les activitats del Progama de Formació de Famílies que organitza el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. Aquest any han proposat un format diferent per tal d'adaptar-se a les circumstàncies i prevenir contagis pel COVID19.

Ara per ara, totes  les activitats es faran online i seran obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat.

Adjunt trobareu un calendari amb les activitats previstes per a aquesta tardor. El sistema d’inscripció a les activitats del programa és a través d’un formulari electrònic, per Internet. L’enllaç és aquest: ✍ https://forms.gle/CrVjNX1ws1tKfhwU9 ✍

La plataforma a través de la qual es faran les activitats en línia serà Jitsi Meet. És una plataforma gratuïta i de fàcil accés. Quan una persona s’hagi inscrit, rebrà l’enllaç per accedir en línia a l’activitat. Cada activitat tindrà un enllaç diferent, que es rebrà el mateix dia d'impartició de la formació.

Ja veure-ho que són temàtiques molt interessants i que poden resultar de gran ajuda en la nostra complicada tasca de ser pares/mares/tutors/tutores. Es per això que us animem a participar!

⬇️⬇️ DESCARREGAR - Tríptic activitats tardor 2020 - ⬇️⬇️




Vols estar actualitz@t i rebre les noves entrades al teu email?