22 de setembre 2020

INICI CURS 2020-21

Benvolgudes Famílies,

Us volem donar la benvinguda a aquest nou curs tan especial i diferent, però no per això menys alegre i intens que els que ens van precedir i els que vindran.

En primer lloc donem una especial benvinguda a aquelles noves famílies que han entrat als seus fills i filles a P3; un canvi important emocionalment tant per petits com a grans que s'ha vist agreujat per la situació actual.

Des de l'AMPA volem donar una abraçada especial, donat que heu vingut a un bon lloc, on a les famílies ens agrada involucrar-nos, i és per això que intentarem fer totes les activitats que fèiem adaptant-nos sempre al protocol sanitari.

Intentarem estar a l'alçada, com hem fet sempre, per representar a la nostra escola, als nostres fills i filles, i sobretot a nosaltres mateixos com a famílies.

En segon lloc, donem la benvinguda a les famílies que ja formàvem part de l'escola. Tots sabeu bé les ganes i la feina que fem des de l'AMPA; i la intensitat del curs passat en tots els sentits. Continuem amb la mateixa il·lusió i solvència.

I ara ja, us volem informar dels temes que s'estan tractant des de fa setmanes, però que s'estan endarrerint més del que ens agradaria, imaginem que sabeu bé els motius d'aquestes dificultats i que no son més que l'habituació a la nova situació, i altres qüestions que ara us passem a detallar.


QUOTA AMPA

A la nostra Escola, la quota anual de l'AMPA és per import de 30’00 € per família, per tant, totes les famílies que vulguin formar part podran fer l'ingrés directament al compte corrent de Bankia:

ES40 2038 6899 3130 0020 0136

Altres anys es recollia en l'espai AMPA l'import de la quota, no obstant i mentre no acabem de determinar amb l'escola com tenir aquest espai AMPA, sol·licitem es puguin fer aquests pagaments mitjançant transferència bancària.

En qualsevol cas s'haurà de fer constar el nom de l'alumne i en cas de fer-se un pagament per diversos nens s'haurà de fer constar els cognoms.

Per les famílies nouvingudes us informem que ser soci de l'AMPA comporta poder tenir accés gratuït a algunes activitats, preus especials en la roba de l'escola i preus especials en totes les propostes que es facin des de l'AMPA.


ALTRES INFORMACIONS

La Junta de l'AMPA es reunirà la setmana vinent per continuar posant ordre a les qüestions que tenim a sobre la taula i us traslladarem les novetats, extraescolars, roba i tot allò que se'ns hagi acudit.

Donada la situació que vivim, i més que mai us recordem que som molt actius en xarxes, així que seguiu-nos a:



MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES


“En medio de la dificultad reside la oportunidad”
(Albert Einstein)


Vols estar actualitz@t i rebre les noves entrades al teu email?