18 de desembre 2019

MOCIÓ PER LA CONSTRUCCIÓ DEFINITIVA DE L'ESCOLA MONTIGALÀ

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 17 de desembre una moció per a la construcció definitiva de l'Escola Montigalà i del nou Institut Ventura Gassol a l'esplanada situada entre els carrers Manuel Moreno Mauricio, el passeig Olof Palme i l'avinguda de la Comunitat Europea.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- L’Ajuntament de Badalona es reafirma i declara la seva aposta per la construcció de l’Escola Montigalà i el projecte educatiu del qual forma part a l’actual plaça Manuel Moreno Mauricio.

SEGON.- Exigir al govern municipal que convoqui els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a una reunió conjunta amb la comunitat educativa de l’Escola Montigalà, l’Institut Ventura Gassol i la Federació d’AMPAS de Badalona (FAMPAS) per demanar un calendari per la construcció de l’Escola i l’Institut.

TERCER.- Instar al Govern de la Generalitat a incloure en els pressupostos de l’any 2020 les partides necessàries per a la construcció definitiva de l’Escola Montigalà a l’esplanada situada entre els carrers Manuel Moreno Mauricio, Olof Palme i Comunitat Europea.

QUART.- Transmetre la present moció a tots els sectors representats al Consell Escolar Municipal, a les comunitats educatives de l’Escola Montigalà i de l’Institut Ventura Gassol, a FAMPAS Badalona, al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.