15 de gener 2020

VAGA DE NENS I NENES

Avui els nens i nenes de l'Escola Montigalà han fet VAGA! Han dit PROU i han anat a fer-se escoltar!

A les 9:00h d'aquest matí, han llogat uns autocars, han agafat a les seves famílies i han marxat cap a Barcelona, a la porta del Departament d'Educació.
EL SEGUIMENT DE LA VAGA HA SIGUT DEL 100% !!!!


Allà què han fet? Doncs gaudir d'una jornada reivindicativa, amb el fil de totes les jornades que ja porten a l'esquena: reclamant el que es seu, parlant, jugant, fent música, i respectant!

VOLEM SER ESCOLTATS !!

I vaja si els han escoltat. Crec que al Departament i a mitja Barcelona!
Tots plegats no han parat de xiular, cantar, tocar tambors i reclamar el que porten reclamant des de fa 11 anys: la construcció de la seva escola!



I per fi ENS HAN ESCOLTAT! Hem tingut una reunió al Departament amb el Director de Centres Públics de Catalunya i hem arribat al compromís de:

1.- Hi haurà portes Obertes i P3 l'any que ve
2.- Organitzarem una taula de negociació que estarà formada per Departament d'Educació, Ajuntament i nosaltres; amb el compromís que no es farà res amb la nostra escola sense que es sàpiga i sense la nostra aprovació. Treballarem per solucionar el problema existent a les escoles públiques de la ciutat.
3.- Comunicarem i demanarem a la nostra Direcció de l'Escola que faci un informe al Departament sobre el gran projecte que tenim a l'Escola Montigalà
Aquests dies han estat molt intensos i necessitem descansar, però us avancem, que la pilota torna a l'Ajuntament, avui ja hem sabut les coses que han fet malament...i no li perdonarem.
4.- Prepararem unes grans portes obertes


MOLTES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES QUE HAN FET POSSIBLE AQUESTA JORNADA!




Vols estar actualitz@t i rebre les noves entrades al teu email?