29 d’octubre 2014

CONTINUAREM LA LLUITA!


Primer de tot, volem agrair a totes les famílies que han baixat a l'Ajuntament la seva la seva presència i la representació que han fet en nom de l'escola. Aquest cop hem estat més famílies que en altres ocasions. Ens hem fet notar a la plaça de Vila. Gràcies a tots.

El regidor Carles Sagués, del grup municipal d'ICV-EUiA va preguntar a l'alcalde sobre els projectes del megapàrking que vol fer l'ajuntament en el nostre solar i sobre la construcció de l'edifici nou de l'escola. Xavier Garcia Albiol van respondre que ja ha demanat al departament d'Ensenyament, a través d'una trucada telefònica i per escrit, una reunió immediata per parlar del calendari de la construcció donant compliment a la resolució del Parlament de Catalunya. Tot i això, Garcia Albiol va ratificar la construcció del megapàrking, unes obres que costaran 560.000 euros i que començaran la segona quinzena de novembre amb els treballs per ampliar la zona del pati de l'escola deixant així més marge de temps per la negociació del calendari amb la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. 

"No podem esperar més (per fer les obres del solar). Però el compromís és començar obra ampliant el pati i després seguir amb la part més allunyada per si tenim la sort que la Generalitat comença les obres en sis mesos no hi haurà cap problema. Si no és així i tarda més només s'haurà d'aixecar una capa de tres centímetres d'asfalt", va dir l'alcalde durant el ple.

Tot i que no és la situació ideal, esperem que l'alcalde compleixi la seva paraula i acceleri les gestions per negociar amb la consellera Irene Rigau, i amb la comunitat educativa, el calendari de construcció amb l'objectiu de començar les obres de l'escola el 2015. Seguim dient que el millor escenari és iniciar les obres del col.legi i a continuació o en paral.lel arranjar la resta del solar. L'arranjament provisional del solar que l'equip de govern vol tirar endavant no pot ser una excusa per retardar encara més la construcció de l'escola. Les comunitats educatives de Montigalà seguirem pressionant amb aquests objectius.

Podeu veure el debat sobre el megapàrking i l'escola en aquest vídeo (al punt de 2:53:00)
 

http://www.livestream.com/ajbadalona/video?clipId=pla_677e0a09-e668-425e-9fdf-7ce64a568d7c